Annons
Annons

Vykort i grönt

Hemma igen efter en vecka i solen känner jag mig så där härligt glad i livet.

Efter vårt överrasknings-bröllop drog vi tidigt morgonen efter till Spanien där goa vänner väntade på oss. Liksom vigseln var även resan spontant bokad bara några dagar innan avfärd. Det blir alltid bäst när magkänslan får bestämma vissa beslut och så var det den här gången också. Vilken fantastiskt underbar spanientripp vi fick!!!

Annons

Grona Blad 5

Grona Blad 4

Grona Blad 3

Grona Blad 2

Grona Blad 6Foto | Daniella Witte

Flyget gick till Alicante och en timme därifrån med bil flyttade vi in till ett jätte mysigt paradis som hette Cumbre del Sol.

Mina ”vykort” från resan valde jag att ge den gemensamma nämnaren GRÖNT. Min älsklingsfärg och alltid så väldigt lättillgänglig var man än är. To.m huset mittemot där vi bodde bjöd på den härligaste gröna varje morgon vi öppnade upp balkongdörrarna. Helt fantastiskt fint tycker jag.

/D

DELA (16)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar