Annons
Annons

We have a dream

Hoppas ni har haft ett par sköna juldagar. Vi fick en fin jul här hemma och i dag är vi lite trötta efter tre supermysig men sena kvällar. Utanför hör vi stormen Urd närma sig. Känns lite läskigt faktiskt.

Annons

Jag skingrar tankarna med att bläddra i vår nya fina bok som vi fick i Julklapp av Hettinger.

We have a dream2 We have a dream

Foto | Daniella Witte

We have a dream” är en bok av Albert Wiking där 114 st vackra porträtt lyfts fram. Alla kända ansikten med en gemensam nämnare. Att våga tro på sin dröm, driva den för att genom den skapa en medmänsklig förändring i världen.

Boken är så vacker och bjuder på väldigt intressant läsning. Den är skapad för att inspirera människor till att drömma och leva efter sina drömmar. Att drömma ger kraft och mod.

 

/D

 

DELA (35)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar