Annons
Annons

Window stories | Naked

Efter en tid av längtan till att ha ett helt eget fotoprojekt så är det med glädje att i dag få presentera den första utgåvan ur serien ”Window stories”. Min passion för vackra fönster och motljusets magiska inverkan fick mig till idén att fotografera fönster från olika tidsepoker med detaljer som skapar helt egna personligheter.

Annons

window stories

Daniella Witte_Window stories_Naked (kopia)

Foto | Daniella Witte

Alla bilder har en speciell betydelse för mig men den har jag valt att hålla för mig själv då jag gärna vill att betraktaren ska skapa en egen upplevelse.

Första bilden heter ”Naked” och  finns i 10 exemplar. Den säljs komplett som ett signerat och numrerat fotografi med passpartou och bakstycke. Måttet är 70 x 100 cm med prislappen 3500 kr. Du hittar den här!!

/D

DELA (26)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar