Annons
Annons

X-mas on the country side

Som jag nämnt innan här på bloggen så är ”Back to basic” en trend som känns hetare än någonsin. Det ”perfekt operfekta” får en att dra ner på kraven om att allt måste stå på ett visst sätt. Rustika trämöbler blandas med använda bruksföremål i handgjord keramik, smide och vilda kvistar från träden i omgivningen.

Annons

1088857-1_ll-2

1088823-1_lp

1088845-1_lp

1088849-1_lp

Foto | Kara Rosenlund | Homelife

Det här hemmet ligger mitt ute på landet i Australien. Det platsar väl in i den heta stilens beskrivning och inspirerar om hur en jul kan se ut på andra sidan jordklotet.

Och ni, visst bara smälter man av den söta kängurun 😉

Se fler bilder här!

/D

DELA (39)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar