Annons
Annons

YES, det är Sommar!

DW_juniinspiration_greens (1 av 1)

DW_juniinspiration_sofaFoto| Daniella Witte

I dag säger jag välkommen till sommaren på riktigt. Juni är här och det är en härlig stämning i luften.

En sommarinspiration firar jag med och det är mycket grönt från trädgården som lite otraditionellt  hängs upp och ner som en fin dekoration. I min vita träsoffa ligger blå-randiga kuddar och en tunn pläd i bomull som känns väldigt rätt för årstiden, och lädermattan på golvet tål smutsiga sommarfötter mer än väl.

Annons

På väggen har jag målat ljus himmelsblå färg från Sadolin med betäckning: SN.02.77. Korten på väggen hittar du här och här!

 

Glad sommar allihop!!

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar